Blogi on ollut vuoden verran unholassa, nyt koitetaan herättää tätä henkiin artikkelilla yhdestä lukuisista ex tempore -hankinnoista. Tilasin siis LivBoxin itselleni puolen vuoden ajaksi. Jutun ideana siis on, että postissa tulee kerran kuukaudessa laatikko, joka sisältää kosmetiikkaa tms. mutta tarkempi sisältö ei ole tiedossa etukäteen. Toisinsanoen vähän kuin joulu kuukausittain. Tai ainakin pieni ylläri. LivBoxia on tullut myös yksi miehille suunniteltu versio, ilmeisesti ne myytiin nopeasti loppuun. Saa nähdä onko pojille tulossa omaa säännöllisempää laatikkopalvelua lähiaikoina. Lisää aiheesta voi lukea osoitteesta http://livbox.fi

Ensimmäinen boxini tuli tänään, sisällöksi paljastui:

20141209_195057.jpg

Koska kuva ei nyt kerro enempää kuin tuhat sanaa, kuvan sisältö vielä selkeämmin ilmaistuna: 

  • Paese silmänrajauskynä
  • Calvin Klein Reveal EdP -tuoksunäyte
  • Calvin Klein Euphoria Gold EdT -tuoksunäyte
  • Vichy Aqualia Thermal Rich -voide
  • Rimmel ScandalEyes Retro Glam Mascara
  • LV Täyteläinen jalkavoide
  • Duc d'O -tryffeliä

Tuo Euphoria Gold on miesten tuoksu, mukana oli lappu, joka muistutti jakamisen ilosta ja kehoituksena ilahduttaa sillä puolisoa, isää tai ystävää. Täytyykin siis haistatuttaa tuo puolisolla, kun taas nähdään. Omasta mielestäni tämä "aistikas, mausteinen, itämainen tuoksu miehelle, joka haluaa tulla huomatuksi ja että hänet muistetaan" vaikutti ihan lupaavalta haisulta.

Reveal:ia suihkautin omaan ranteeseeni, luvassa oli "lämmin itämainen tuoksu, jossa on karkean suolan tuoksuvivahde". Itse en oikein mieltynyt tähän, oli turhan vahva omaan nenääni. Joten täytyy tiedustella, josko äitini ilahtuisi tästä näytteestä.

Paesen mustassa silmänrajauskynässä on mukana glitteriä, pikaisesti silmiin vedettynä näytti hauskalta. Itse en välttämättä olisi tullut hankkineeksi tätä tuotetta. Olen mieltynyt käyttämään eye lineria, jota sudin luomiin pienellä siveltimellä. Rimmelin ripsiväri vaikutti oikein hyvältä tuotteelta, vaikka harja oli alkuun hieman kömpelön oloinen.

Saman valmistajan tryffeleitä olen päässyt maistamaan joskus aikaisemmin. Muistaakseni oli niin hyviä, että saa nähdä kuinka kauan maltan pitää paketin avaamattomana.

LV:n jalkavoide tulee varmasti käyttöön. Omat kavioni ovat kovin kuivumiseen ja kovettumiseen taipuvaiset, joten josko uuden voiteen myötä aktivoituisin raspailuun ja rasvailuun.

Vichyn voiteen pitäisi "auttaa vahvistamaan ihoa jättäen ihon pinnan pehmeäksi". Tämän kalsean, tuulisen ja kostean kelin naaman, joka nauttii töissä vielä koneellisesta ilmanvaihdosta, pinnalle pitäisi saada kyllä jotain parannusta aikaiseksi. Saa nähdä löytyisikö se tästä purnukasta.