Pitkän aikaa olen tullut hyvin toimeen yhdellä meikkipussukalla. Eikä se ole ollut edes erityisen iso. Hiljalleen meikkipussi on alkanut täyttyä uhkaavasti ja kosmetiikkaa on levittäytynyt myös kylpyhuoneen peilikaapin hyllyille. Syksyllä hankin Tallinnanreissulta pussukan hammasharjoja yms. tarvikkeita varten. Nyt huomaan senkin täyttyneen huulipunista, meikkivoiteista ja löytyipä sieltä kadoksissa ollut pussukka hengettömiäkin. Joka tapauksessa aina se puteli, mitä tarvitsisi on jossakin hukassa.

20141230_224823.jpg

Tänään kävin vähän puolivahingossa, eli "jos mä vaan pikkusen vilkaisen", kiertämässä Sokoksen alennusmyyntilaareja. Joka kerta Sokoksella käydessäni kuolaan NoaNoa:n rekkejä, hinta on vaan turhan kova budjetilleni. Tänään bongasin kuitenkin kivan pussukan, jonka päätin pyhittää uudeksi meikkipussiksi.

20141230_225004.jpg

Inventaario täytyy kyllä tehdä. Uskoisin että tuolta löytyy 3+n ripsiväriä, jotka ovat jääneet unohduksiin hankittuani uuden, enkä ole muistanut heittää niitä vanhoja pois. Tuskin tuo oma röykkiöni on juuri mitään monen muun vastaavaan verrattuna, mutta toivottavasti se silti tuosta vielä pienenee. Ainakin niin paljon, että toilettipussiksi hankittu saa palata siihen tarkoitukseen ja meikit mahtuu, on ja pysyy kahdessa pienemmässä. Olisikohan siinä aihetta uuden vuoden tavoitteeksi...